Onze missie: Add FM value to our client’s business!

Het bijwonen van het werkplektransformatie summit gericht op werken op afstand en werken in de metaverse geeft jou de kennis en strategische inzichten die nodig zijn om jouw organisatie aan te passen aan het veranderende werklandschap.

Strategisch inzicht: Het summit biedt jou strategische inzichten in de nieuwste trends en technologieën die de toekomst van werk vormgeven, vooral op het gebied van werken op afstand en in de metaverse. Het begrijpen van deze trends en het achterliggende mechanisme van werkplektransformatie is cruciaal voor het ontwikkelen van vooruitstrevende werk- en werkplekstrategieën.

Aanpassen aan veranderingen: Werken op afstand en in de metaverse zijn aanzienlijke verschuivingen in de manier van werken. Door het summit bij te wonen, leer jij deze veranderingen beter begrijpen, waardoor je leiderschapsstijlen, organisatiestructuren en processen kunt aanpassen aan het zich ontwikkelende werklandschap.

Toekomstige generaties zijn niet 'belast' met dogma's en tradities uit een verleden.

Werknemerservaring: Je krijgt inzicht in het bevorderen van een positieve werknemerservaring in externe en virtuele omgevingen. Het begrijpen van de uitdagingen waarmee werknemers te maken krijgen en het leren over best practices voor werken op afstand draagt bij aan het creëren van een ondersteunende werkomgeving.

Culturele transformatie: Werken op afstand vereist een culturele verschuiving binnen organisaties. Het summit biedt inzichten voor het bevorderen van een remote friendly organisatiecultuur, het omarmen van diversiteit en het benutten van nieuwe technologieën zoals de metaverse voor innovatieve benaderingen van teamwerk en samenwerking.

Netwerkmogelijkheden: Het summit biedt jou waardevolle netwerkmogelijkheden met experts uit de sector, collega’s en opinieleiders. Het opbouwen van een netwerk op het gebied van werken op afstand en in de metaverse biedt jou samenwerkingsmogelijkheden en een community van professionals die voor soortgelijke uitdagingen staan.

Programma

09:00

Ontvangst

10:00

Introductie

10:10

Drie maatschappelijke revoluties in 12.000 jaar | Technologische innovaties en hun impact op manieren van werken | Wat we moeten weten over fabrieken, kantoren, thuiswerkexperimenten en activity-based working

10:50

De digitale revolutie versnelt door Covid-19 en lockdowns (2020) | Diffusie van thuiswerken | Hybride werken als ’the worst of both worlds’

12:30

Pauze

13:30

De digitale revolutie gaat maar door (2020 – 2040) | Remote working en de arbeidsmarkt voor digitale banen | Fully remote working expert aan het woord

14:15

Het werkplektransformatiepatroon ontrafelt | Werkplektransformaties in zorg, onderwijs en industrie | Werken in nieuwe tijd-ruimtelijke dimensies

15:00

Management en sociale gevolgen | Digital experts aan het woord

16:00

Wat betekent dit voor mij? | Hoe op deze ontwikkelingen te acteren?

16:15

Key take aways

16:25

Afsluiting – social event

Prijs

Deelname kost 1195,- exclusief BTW
Masterclass alumni prijs 895,- exclusief BTW
Early bird prijs 995,- exclusief BTW t/m vrijdag 15 maart 2024

Datum & Locatie

6 juni – Eindhoven

Werkplektransformatie verwijst naar het proces van het opnieuw bedenken en herstructureren van de traditionele werkomgeving in het hier en nu. Dit summit geeft deelnemers strategische inzichten in de nieuwste trends en technologieën die de toekomst van werk vormgeven.

Het begrijpen van deze trends en het achterliggende mechanisme van werkplektransformatie is cruciaal voor het ontwikkelen van vooruitstrevende werk- en werkplekstrategieën.

Meer weten over de achtergond van Herman, lees dan hier verder. 

Wil je later nog een reminder ontvangen, laat dan hieronder je mailadres achter.