Onze missie: Add FM value to our client’s business!

De voorbereidingen waren al even in gang, maar nu mogen we het ook officieel aankondigen! In 2021 evalueren we voor InBalans de gehele dienstverlening van het DBFMO-contract van het Gerechtsgebouw Breda (GGB).

We zijn daarmee één van de eersten die deze relatief nieuwe en complexe contractvorm gaan evalueren. Eerst in pilotvorm, om te leren, en natuurlijk rekening houdend met de bijzondere thuiswerksituatie van het moment.

Wat is zo bijzonder aan het DBFMO-contract? 

Anders dan bij traditionele aanbestedingen is dit een integrale benadering, wat extensieve samenwerking tussen partijen vereist. Ze zijn verantwoordelijk van ontwerp en bouw tot operatie en onderhoud. Daarnaast is het huidige DBFMO-contract een publiek-private samenwerking.

Bij het evalueren van de dienstverlening in deze contractvorm komt meer kijken dan of de output voldoet aan de contracteisen. Het gaat om de beleving van de gebruiker. De beleving van alle facetten van het gebouw- en diensten. Deze meting op outcome is nog niet eerder uitgewerkt.

We kijken er naar uit om 2021 de eerste informatie te mogen gaan leveren voor GGB InBalans, zodat de dienstverlening op efficiënte wijze doorontwikkeld kan worden naar een optimale situatie.